Home » Tossede ting

Under 5 timer til afrejsen

3 December 2012 No Comment

Efter en veloverstået outletmesse hvor størstedelen af Københavns befolkning blev forsynes med lækre hårprodukter til uhørt lave priser, sidder vi lige nu i Hellerup hos min (Mortens) søster og det er rent faktisk ved at gå op for os at vi skal afsted lige om snart. Så nu render Louise lidt forvildet rundt, iklædt et safari-outfit der ville have gjort Steve Irwin grøn af misundelse, og får tjekket om vi nu også har fået alt med. Vi tror nok vi har husket det hele og ellers kan det jo alligevel købes til en fjerdedel af prisen i Bangkok, så det går nok.

Med en perfekt timing nåede vi lige at opleve snevejr og masser af julemusik i radioen hvilket er meget hyggeligt i de doser vi nåede at få det i, I andre skal nok nå at blive trætte af det inden jul.

I kan altid skrive kommentarer til vores indlæg her på bloggen og ellers er det nok nemmest at fange os på facebook eller mail hvis det ikke er noget der skal deles med hele verden.

Hyg jer derhjemme og pas på hinanden – vi ses når det bliver forår i Danmark

 

 

 

20121203-095255.jpg

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.