Home » Tossede ting

En uforglemmelig juleaften i Siem Reap

28 December 2012 No Comment

Vi fejrede juleaften ved skiftevis at brække os hele dagen d. 24, mens vi hørte hotellets juletale blive øvet for fuld mikrofon et uendelig antal gange på imponerende dårligt engelsk (se DET er en juleaften man ikke lige glemmer!). Vi havde ellers købt billetter til hotellets julefest med stor buffet, livemusik og show som blev afholdt udenfor ved poolen men da ingen af os kunne spise noget og fik det skidt bare vi tænkte på at rejse os op gav vi billetterne til Hollænderne som til gengæld kom med vand, cola samt mineraler og salte. Vi klarede dog at bevæge os ud på altanen og så noget af underholdningen derfra, så vi havde nogle billeder fra den uforglemmelige aften. Så Happy Merry Christmas som man siger i Cambodia.

Juleaften Siem Reap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Juledag havde vi det lidt bedre og klarede at bevæge os ned til poolen og ligge der det meste af dagen for derefter at tage en tuk-tuk ind til byen og få en pizza om aftenen.

20121228-122554.jpg

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.